Terasovica privítala leto ako sa patrí!

Domov / Blog / Terasovica privítala leto ako sa patrí!
08.07.2024 4min. Interné aktivity

TERASOVICA 2024: Slnečné popoludnie plné pohody, skvelého jedla a nových priateľstiev

Minulý týždeň sme v InterWay usporiadali našu každoročnú udalosť, ktorá sa stala jedným z najobľúbenejších okamihov roka – TERASOVICA.

 

Tento rok sa niesla v znamení slnečného počasia, vynikajúcich hamburgerov a skvelej nálady.

Slnečný deň a skvelá atmosféra

V slnečnom počasí sme sa stretli na našej terase, kde sme sa mohli opäť zblížiť, zdieľať úsmevy a príjemné rozhovory. Letná atmosféra bola cítiť vo vzduchu a celý podvečer sa niesol v znamení pohody a radosti.

 

Čerstvé a chutné hamburgery

Čo by to bola za oslava bez výborného jedla? Tento rok sme si pochutnali na čerstvo pripravovaných hamburgeroch, ktoré sa stali pôžitkom. Naši kolegovia sa postarali o to, aby každý mal na tanieri to najlepšie a my sme si tak mohli vychutnať skutočný gurmánsky zážitok.

Utužovanie vzťahov a nové priateľstvá

TERASOVICA nie je len o jedle a dobrej nálade, ale hlavne o budovaní a utužovaní vzťahov medzi nami. Tento rok sme opäť privítali leto a spoznali sme sa o niečo viac. Takéto podujatia nám pomáhajú nielen lepšie sa spoznať, ale aj posilniť našu tímovú spoluprácu a priateľstvá, ktoré sú základom úspechu našej spoločnosti.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili a prispeli k skvelej atmosfére. Tešíme sa na ďalší rok a veríme, že TERASOVICA bude ešte lepšia a zábavnejšia!

 

Pripojte sa k Nám

Ak sa chcete stať súčasťou nášho tímu a zažiť skvelé okamihy na ďalšej TERASOVICI, neváhajte a pozrite sa na naše aktuálne pracovné ponuky.

 

Spoločne môžeme vytvárať viac takýchto nezabudnuteľných chvíľ.

 

Ešte niečo viac?

Zaujímavé články, novinky
a pohľad do zákulisia.

Na našom blogu sa nacházda
množstvo zaujímavých článkov.

Zobraziť všetky články
IWAYNEWS
Kariéra 20